Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2012 - Jack & Diane - Bradley Rust Gray = CSFD 42% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2012 - Jack & Diane - Bradley Rust Gray = CSFD 42% Názov:2012 - Jack & Diane - Bradley Rust Gray = CSFD 42% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy bez titulků - Velikost:700.1 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-21 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Horor,Romanticky,Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Laska je laska - Film 36

    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/237776-jack-and-diane/prehled/


       
       


    Quote:
    Drama / Horor / Romantický / Thriller
    USA, 2012, 110 min
    Režie: Bradley Rust Gray


    Quote:
    Jack (Riley Keough) a Diane (Juno Temple) jsou dvě dospívající lesbičky, které se jednoho dne potkají v New Yorku a stráví spolu noc vášnivým líbáním. Okouzlující nevinnost Diane začne rychle otevírat jinak silně uzavřené srdce Jack. Když ale Jack zjistí, že Diane za týden odjíždí ze země, nastanou problémy. Diane tak musí nejen bojovat o udržení jejich lásky, ale navíc se musí vypořádat s tajemstvím, že jí nově probuzená sexuální touha občas promění ve vlkodlaka.


    Quote:
    Až když jsem si přečetla po shlédnutí snímku obsah, pochopila jsem, proč jsem si tenhle film stáhla. Bylo to kvůli vlkodlakům a bylo to už dávno, tak jsem to zapomněla. Takže při sledování Jack and Diane jsem si pořád lámala hlavu nad tím, co to je za potvoru, která se sem tam objeví v zrcadle nebo ve snu. Asi jsem omezená, ale nedošlo mi to, a obdivuji ty, kteří to dokázali poznat bez nápovědy v podobě obsahu. Ale oprostila jsem se od téhle malinké nedokonalosti a když vynechám ty scény s nechutnými vlasy motajícími se kolem srdce, které mimochodem mohli vynechat i tvůrci, bylo by to k užitku, tak je tohle jeden z nejkrásnějších romantických filmů, co jsem kdy viděla. Jack mě prostě dostala, byla nádherná a dokonalá. Ano, chlapi tady budou vyzdvihovat Juno Temple, protože je roztomilá, což je asi pravda, ale Riley Keough by pro mě byla důvodem, proč si film pustit ještě jednou. Vůbec mi nevadilo to nekonečné scházení a rozcházení, právě naopak. Připadalo mi to mnohem reálnější než spousta jiných filmů. Nevím jak vy, ale já jsem taky na začátku vztahu opatrná a neskáču hned do postele, jak to bývá ve spoustě snímků. Takže za tohle tleskám. Co říct závěrem? Snad jen to, že těch témat tam bylo trošku moc, takže bych rozhodně vynechala všechny pasáže s vlkodlakem. Nejlepší pak byla Riley a song Only You. Prosííím, sestříhejte to někdo znovu, ať můžu dát pět hvězdiček!!!


    Quote:
    An Interesting take on the Female coming of Age Movie

    Writer/director Bradley Rust Gray's debut feature "The Exploding Girl" was a mild indie success with its star Zoe Kazan, a twenty-something girl dealing with life and relationship issues. It's a slow burn character study that felt very real and relatable and looked to be a good starting point for the young filmmaker. His follow up film "Jack and Diane" is here and it has taken a pretty vicious critical beating. It stars current "It" girl Juno Temple and Riley Keough in a brief but intense affair, that includes metaphoric intercuts with a werewolf like beast. The film also features brief stop motion tidbits from the brilliant Quay Brothers. In some ways I think it has been unfairly picked on and doesn't deserve such a thrashing.

    Diane (Temple) is a British girl in New York City who while trying to find a phone runs into Jack (Keough) the stereotypical tomboy. The two girls are complete opposites. Diane is tiny, meek and insecure. While Jack puts up a tough and rigid exterior, full of false self confidence. After partying the night before, Jack is hit by a car while on her skateboard and for the rest of the film she has a nasty scrape on the side of her face. We find out both characters are caring around some heavy emotional baggage.

    Diane has frequent nosebleeds and strange dreams about a big nasty beast ripping people apart, but this is by no means a horror movie. The animated sequences are thick strands of hair moving around the inside of a persons body like a rope tightening around a heart. It's sticky, grimy and a little gross, but then again so are some of the critics. Early on in their relationship Jack finds out that Diane is leaving for Paris in a few weeks and she tries to distance herself and forget everything about her, but she can't. Eventually they start to embrace the time they have left together. The film does feel a little awkward and strange but then again this is what the characters are feeling. The story also meanders and goes in a few different directions but overall I didn't find it annoying. Towards the end of their time together Jack starts getting the nose bleeds and having these awful visions almost like Diane infected her with something.

    I know I'm in the minority on this but I kind of dug the film. It's currently available on Netflix watch instantly, so take a chance and give it a watch.






















    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    24/06/2023 23.24.26
    This torrent is being monitored weekly. If you need a restart, please post a comment. If you have wishes for new uploads of a specific old movie, you can write your wish right here. I do not upload new movies or Hollywood blockbuster.
    Uploader
    21/06/2023 15.53.12
    sorry all, I forgot about this torrent. it started now.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.309 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 12:13
    sql

    TOPlist